maandag 1 september 2014

Dag 1 & 2, Las Vegas - Valley of Fire

Eindelijk maar eens aan ons blog beginnen, we zijn ondertussen al 2 volle dagen in de USA!
Zaterdagavond half 7 lokale tijd in Las Vegas aangekomen na een lange reis van bijna 20 uur.
Door een storm moest onze eerste vlucht omvliegen en waren we een uur en 15 minuten later in Houston met als gevolg dat we onze aansluiting gemist hadden... Balen!! Een optie was om via San Francisco te vliegen en daar weer over te stappen op een vlucht naar Las Vegas of als stand by op de laatste vlucht naar Las Vegas te komen maar er was een grote kans dat dat niet ging lukken.. Op hoop van zegen het laatste gedaan en we konden gelukkig toch mee!


In Las Vegas aangekomen direct een huur auto opgehaald en naar het Trump Hotel gereden voor onze eerste overnachting... nog even heerlijk gebubbeld in onze jacuzzi en daarna ons bedje in.

Zondag hebben we rustig aan gedaan.. toch wel een beetje last van een jetlag. Via het Facebook spel MyVEGAS hebben we een gratis kamer bij elkaar gespeeld in het luxe Aria Hotel midden op de Las Vegas strip. We hebben een paar hotels op de strip bekeken en in het casino gezeten, ook zijn we even langs het pand van de populaire tv programma Pawn Stars gereden.. 3 jaar geleden konden we hier zo naar binnen lopen nu is het helemaal afgesloten en stond er een lange rij voor de deur om naar binnen te mogen.. dus toch maar weer doorgereden.

Maandag ochtend vroeg opgestaan om de zonsopgang te bekijken in het Red Rock Canyon NP.
Daarna weer terug naar het Aria Hotel, koffers opgehaald en doorgereden naar Valley of Fire State Park waar we 3 jaar geleden ook kort doorheen gereden zijn. Dit park staat bekend om zijn rode rotsformaties, super mooie omgeving en het is er heel erg warm.. De thermometer heeft vandaag de 46 graden aangetikt!




















Morgen zijn we van plan naar Zion National Park te gaan en als het kan the Narrows te lopen. Dit is een wandeling door een ravijn, uitgeslepen door de Virgin rivier.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten